تالار های گفتگو در خصوص تولید دانش مواجهه با چالش های حاصل از این معضل جهانی و استخراج روش های کاربست این دانش و بررسی حکمرانی در جهان پسا کرونا

اخبار

شیوه نامه تولید دانش مواجهه با چالش های حاصل از این معضل جهانی و استخراج روش های کاربست این دانش و بررسی حکمرانی در جهان پسا کرونا

شیوه اندیشه ورزی:

• بر اساس ماده ۳ شیوه نامه ابلاغ شده، نظریه پردازی، گفتگو و تبادل نظر علمی می تواند در هر قالبی که مد نظر اعضای هیات علمی و استان ها است مانند تشکیل گروه های تبادل نظر در شبکه های اجتماعی و … صورت پذیرد و نتایج آن مطابق با شیوه نامه اقدام شود.
  • پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه در راستای تبصره ۲ شیوه نامه مذکور امکان گفتگو و تبادل نظر علمی را در دو قالب زیر فراهم آورده است.
    • تالار گفتگو به آدرس: forum.iau.ac.ir  و یا مراجه به سایت : cri.iau.ac.ir
      • در این حالت لازم است استان لیست سوالات مورد نظر را طی مکاتبه (به همراه فایل Word سوالات و شماره تماس مسئول پیگیری استان) با پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه ارایه نماید تا در سامانه تالار گفتگو درج شوند. سپس از اعضای هیات علمی درخواست شود نظرات و ایده های خود را در این خصوص در سامانه تالار گفتگو ثبت نمایند. مسولیت مطالعه و جمع بندی نظرات با مسئول پیگیری استان می باشد.
      • جهت ثبت نظرات، لازم است اعضای هیات علمی ابتدا در سامانه مذکور عضو شوند و سپس در بخش “موضوعات مورد بحث و گفتگو” موضوع مورد نظر را انتخاب و نظرات و ایده های خود را در بخش پاسخ هر سوال ثبت تا پس از بررسی نمایش داده شود.

• سیستم ویدئو کنفرانس آنلاین (سامانه دان به آدرس: daanaan.daan.ir)
      • در این حالت لازم است استان، درخواست لازم برای تشکیل جلسه ویدئو کنفرانس آنلاین را به همراه تاریخ برگزاری، ساعت برگزاری، مدت زمان جلسه، شماره تماس مدیر برگزار کننده جلسه را حداقل ۲ روز قبل از برگزاری جلسه، طی مکاتبه با پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه اعلام تا ضمن هماهنگی اقدام لازم صورت پذیرد.
      • شایان ذکر است ظرفیت مطلوب برای هر جلسه ویدئو کنفرانس آنلاین حدود ۱۵ نفر شرکت کننده می باشد.

• در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر لطفا با آدرس ایمیل pna@iau.ac.ir مکاتبه نمایید.

دانلود راهنمای تصویری استفاده از تالار گفتگو:

دانلود راهنمای تصویری استفاده از ویدئو کنفرانس آنلاین:

دانلود شیوه نامه:

تالار های گفتگو در خصوص چالش ها و ارایه الگوی حکمرانی صالح در جهان پسا کرونا

موضوعات مختلفی در این زمینه در تالار گفتگو مطرح شده است. می توانید هر موضوع را انتخاب و نظرات ارزشمند خود را در این زمینه ثبت نمایید. در صورت نیاز به تعریف موضوعات جدید با آدرس ایمیل پژوهشگاه به آدرس pna@iau.ac.ir  در ارتباط باشید.

همکار محترم برای درج نظرات در سامانه  لازم است ابتدا عضو شوید.